Vileda r-MicroTuff Swift Rød 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168761)

1.355 kr.

Opnå en skinnende renovering på ingen tid med Vileda r-MicroTuff Swift. Disse Svanemærket microfiberklude leverer enestående rengøringseffektivitet. Perfekt til at gøre dit hjem gnistrende rent.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196456907 Kategori:

Vileda r-MicroTuff Swift Rød 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168761) er det ultimative værktøj til effektiv og miljøvenlig rengøring.

Med sin strikkede mikrofiberkonstruktion er denne klud både praktisk og holdbar. Den er lavet af 100% genanvendte materialer og er Svanemærket, hvilket betyder, at den er fremstillet med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed.

Denne klud er designet til at fange og fjerne selv de mindste partikler og snavs, hvilket gør den perfekt til både daglig rengøring og større rengøringsopgaver. Den kan bruges på alle typer overflader, herunder gulve, borde, køkkenudstyr og meget mere.

Med en størrelse på 5 x 20 stk har du altid nok klude ved hånden til at tackle enhver rengøringsopgave. Og med dens iøjnefaldende røde farve er den ikke til at overse i rengøringsudstyret.

Så hvis du leder efter en effektiv, holdbar og miljøvenlig løsning til rengøring, er Vileda r-MicroTuff Swift Rød microfiberklud det oplagte valg. Lad den hjælpe dig med at skabe et rent og hygiejnisk miljø, samtidig med at du passer på planeten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vileda r-MicroTuff Swift Rød 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168761)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.