Vileda r-MicroTuff Swift Gul 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168759)

1.355 kr.

Oplev effektiv rengøring som aldrig før med Vileda r-MicroTuff Swift klude. Med deres svanemærkning og suveræne kvalitet er de det perfekte valg til en skinnende ren hjem. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196456909 Kategori:

Tag springet og oplev rengøring på et helt nyt niveau med Vileda r-MicroTuff Swift Gul 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud. Denne unikke klud er skabt med en passion for både kvalitet og bæredygtighed.

Vileda’s r-MicroTuff Swift microfiberklud er fremstillet af 100% genanvendte materialer – et bevis på vores engagement i at skabe en renere og sundere verden. Kluden er strikket med en særlig teknologi, der giver den en utrolig effektiv rengøringsevne.

Det særlige ved denne klud er dens overlegne evne til at fjerne snavs og støv på en skånsom måde. Takket være mikrofibrenes små og stærke fibre, kan kluden nemt trænge ind i selv de mindste sprækker og skaber en overflade, der efterlader ethvert rum skinnende rent.

Med Vileda r-MicroTuff Swift Gul 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud får du ikke blot et produkt af højeste kvalitet, men du bidrager også aktivt til at beskytte vores miljø. Svanemærket er din garanti for, at du vælger et produkt, der lever op til de strengeste miljømæssige krav og samtidig sikrer en bæredygtig fremtid.

Gør rengøringen til en ren fornøjelse og lad Vileda r-MicroTuff Swift Gul 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud være din trofaste følgesvend. Din begejstring for denne klud vil være smittende, og du vil fremstå som en hæderlig forsvarer af både rene overflader og et bedre miljø.

Pris: 1355.00 DKK

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vileda r-MicroTuff Swift Gul 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168759)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.