Vileda r-MicroTuff Swift Grøn 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168757)

1.355 kr.

Oplev renhedsrevolutionen med Vileda r-MicroTuff Swift Grøn. Den svanemærkede microfiberklud er et must-have til enhver rengøringsentusiast. Gør dig klar til en enestående rengøringsoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196456908 Kategori:

Vileda r-MicroTuff Swift Grøn 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud

Oplev en renere verden med Vileda r-MicroTuff Swift mikrofiberklud i forskellige farver til dit rengøringsbehov. Disse innovative klude er skabt med fokus på bæredygtighed og er fremstillet af 100% genanvendte materialer.

Den strikkede microfiberklud er ikke blot en almindelig klud, den er en revolution inden for effektiv rengøring. Den svanemærkede klud er skræddersyet til at fjerne snavs og bakterier fra overflader uden brug af kemikalier.

Microfiberkludens overlegne absorberingsevne sikrer, at den kan optage og holde på væske samt partikler, så du kan rengøre mere effektivt og grundigt med færre strøg. Kludens bløde og slidstærke materiale gør den behagelig at arbejde med og sikrer lang levetid.

Vileda r-MicroTuff Swift mikrofiberklud er ideel til brug i hjemmet, kontoret eller i professionelle rengøringsmiljøer. Den kan bruges til alle overflader såsom bordplader, gulve, køkkenudstyr og badeværelsestilbehør.

Tag del i vores vision om en renere verden og vælg Vileda r-MicroTuff Swift mikrofiberklud, der lever op til dine forventninger til både kvalitet og bæredygtighed. Gør rengøring til en fornøjelse og bidrag til en sundere verden på samme tid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vileda r-MicroTuff Swift Grøn 5 x 20 stk Svanemærket microfiberklud (168757)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.