Vileda r-MicronSolo engangsklud, Bla 30 x 40 cm, 500 stk (170342)

676 kr.

Opdag Vileda r-MicronSolo engangsklud – den ultimative løsning til enkel, effektiv og hygiejnisk rengøring. Spar tid og opnå fremragende resultater.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195524526 Kategori:

Den revolutionerende Vileda r-MicronSolo engangsklud er præcis det, du har brug for, når tophygiejne er afgørende. Denne perfekte løsning er skabt til steder med høje hygiejnekrav, hvor hurtig op- eller aftørring er nødvendig.

Med en størrelse på 30 x 40 cm og i en praktisk pakke med 500 stk, har du masser af klude til rådighed. Denne engangsklud er lavet af ultrafin mikrofiber, der giver en utrolig effektiv rengøring hver gang. Med dens exceptionelle absorberingsevne sikrer den, at ingen pletter eller snavs undslipper.

Brug den i operationsstuer, patientrum eller andre steder, hvor der er behov for den mest pålidelige og hygiejniske rengøring. Vileda r-MicronSolo engangsklud er din nøgle til en enestående renlighed og sikkerhed.

Overvind enhver udfordring med Vileda r-MicronSolo engangsklud og oplev den ultimative rengøringsoplevelse. Gør hygiejne til din topprioritet og vælg Vileda r-MicronSolo engangsklud i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vileda r-MicronSolo engangsklud, Bla 30 x 40 cm, 500 stk (170342)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.