,

Vaskeklud / karklud grå “ALTUM” – Ib Laursen – ta’ 3 stk. for kr. 99,-

40 kr.

Forkæl dig selv med den ultimative vaskeklud, der forener stil, kvalitet og funktionalitet. Altum vaskeklud fra Ib Laursen er perfekt til daglig brug og giver dig en luksuriøs fornemmelse af renhed. Spar penge ved at købe 3 stk. for kun kr. 99,-.

Køb her

Varenummer (SKU): 6275602088403922 Kategorier: ,

Oplev renlighed med stil med vores Altum vaskeklud/karklud i grå. Denne eksklusive klud fra Ib Laursen er ikke kun praktisk, men også en fryd for øjet.

Med målene 27 x 27 cm har denne vaskeklud den perfekte størrelse til en række opgaver. Lavet af 100% bomuld, kan du være sikker på, at den er både blød og holdbar.

Den unikke kombination af naturfarve og grå skaber et stilfuldt og tidløst look, der vil passe ind i enhver indretning. Denne klud gør det ekstra hyggeligt at vaske op eller bare tørre overflader af – det bliver næsten en fornøjelse.

Få fat i vores Altum vaskeklud/karklud i grå og løft dit køkken eller badeværelse til nye højder. Og husk, du kan spare endnu mere ved at købe 3 stykker for kun 99 kr. Ergre ikke grib chancen for at tage dine rengøringsrutiner til næste niveau med stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vaskeklud / karklud grå “ALTUM” – Ib Laursen – ta’ 3 stk. for kr. 99,-”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.