Done by Deer Vaskeklude i 5-pak – Deer Friends – GOTS Certificeret (Pudder)

109 kr.

Opdag vores Done by Deer Vaskeklude i 5-pak. Luksuriøse og GOTS certificerede, de er perfekte til din babys sarte hud. Skab søde øjeblikke med Deer Friends.

Køb her

Varenummer (SKU): 1047500853154979 Kategori:

Done by Deer Vaskeklude i 5-pak – Deer Friends – GOTS Certificeret (Pudder) er en helt fantastisk tilføjelse til din børns plejerutine. Disse søde og bløde vaskeklude er designet med kærlighed og omsorg for at give den mest behagelige og sikre oplevelse for dit barn.

Med deres nuttede Deer Friends-motiver bringer disse vaskeklude et strejf af charme og glæde til hverdagsgenstandene. Dit barn vil elske at blive renset og plejet med disse søde karakterer ved sin side.

Vigtigst af alt er disse vaskeklude GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de er fremstillet af økologisk dyrket bomuld. Du kan have fuld tillid til, at der ikke er brugt skadelige kemikalier eller pesticider i produktionen. Derudover er de også bløde og skånsomme mod din barns følsomme hud.

Med 5 vaskeklude i pakken får du nok til at holde dit barn rent og friskt i løbet af ugen. Den pulder-farvede nuance tilføjer også en subtil elegance til dit badeværelse.

Så gør hygiejne til en sjov og kærlig oplevelse for dit barn med Done by Deer Vaskeklude i 5-pak – Deer Friends – GOTS Certificeret (Pudder). De er ikke kun gode for dit barn, men også for vores planet. Forkæl dit barn med den bedste pleje og kvalitet med disse elskelige vaskeklude.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Done by Deer Vaskeklude i 5-pak – Deer Friends – GOTS Certificeret (Pudder)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.